top of page

The Golden Rosmolino Hoops

"New Day, New Hoops"


Misschien heb je deze slogan al meerdere malen voorbij zien komen, het is dan ook echt waarin wij geloven! Elke dag een nieuw paar oorbellen! Wij zijn benieuwd hoeveel oorbellen jij draagt en draag jij dan ook echt elke dag een ander paar?Waarom elke dag een nieuw paar oorbellen?

Deze vraag is net alsof je vraagt "waarom elke dag een ander truitje"?

Jij kiest er toch ook elke dag voor om andere kleding te dragen, een frisse nieuwe look en wat afwisseling? Je collega's zullen wellicht wel merken dat je iets meerdere malen draagt maar daar gaat het niet om! Het gaat om elke dag een nieuwe look, dus ook je oorbellen ;)Wij vinden het heerlijk om zoveel leuke meiden en vooral fashionista ''influencers'' te zien met hun trendy looks waarbij ze onze Rosmolino Hoops mooi weten te combineren! Wij zijn er dan ook eerlijk en open over dat wij leuke samenwerkingen doen met influencers maar soms ook spontane klanten hebben die trendy looks op Instagram posten.


Photo credits IG @kaviet
"Mijn favoriete oorbellen" is nog zo eentje waarvan wij houden! Hoewel je nooit genoeg oorbellen kunt hebben is er altijd 1 paar oorbellen die je koestert!Als je het ons vraagt zijn de meest gekoesterde Rosmolino oorbellen toch de Signature Oorbellen (Monte Mare Hoops, Tramonto Hoops, Segreto Hoops en de Oro Lungo Hoops).


De meest basic oorringen die toch het fijnst zitten en zo makkelijk te dragen zijn!


Wat denk jij? Iets voor jou?
Wil je meer zien van deze oorbellen?

Klik en bekijk dan al onze basic ringoorbellen: Signature HoopsAlle oorbellen zijn gemaakt van .925 sterling zilver en hebben een laagje 18 karaat goud. Huidvriendelijk, licht in gewicht en verkleuren niet!
 

* Alle foto's behoren tot het eigendom van Rosmolino Jewellery en mogen niet worden gekopieerd of gebruikt worden voor andere doeleindes. https://nl.rosmolino.com/policy


23 views0 comments

Recent Posts

See All