top of page

WE ARE NOMINATED FOR THE NEW WEBSHOP AWARDS 2020

ROSMOLINO JEWELLERY IS GENOMINEERD - onder de categorie “accessoires” bij The New Webshop Awards in Nederland.STEM NU GELIJK! Klik op deze link:

https://www.newwebshopawards.nl/?elected@vote=392776

De New Webshop Awards is een nieuwe awardshow waarbij men webwinkels in het zonnetje zet.Waarom worden de New Webshop Awards georganiseerd?

Deze verkiezing wordt georganiseerd om een podium te bieden aan jonge Nederlandse webshops waar met passie en inzet gewerkt wordt. Webshops die tijdens de Corona-crisis klaar stonden om Nederland draaiende te houden. Jonge Nederlandse webshops die moeten opboksen tegen internationale reuzen maar dat met verve doen. Webshops die positieve aandacht verdienen! Deelname aan de verkiezing is gratis. Om deel te kunnen nemen moet de webshop na 1 januari 2018 gestart zijn.www.rosmolino.com

Stem jij ook?

Uiteraard kan Rosmolino Jewellery niet bestaan zonder onze trouwe klanten en lieve fans! Ik ben dan ook enorm dankbaar voor alle liefde en support die we tot nu toe al hebben gekregen! Na 2 jaar hard werken, met daarnaast een fulltime baan, ben ik toch trots op waar we nu staan met onze webshop en merk. Alles rondom Rosmolino en onze Webshop is met liefde opgezet en ontworpen door mijzelf, Fabienne, eigenaar van dit nieuwe oorbellen merk.

 

Uiteraard hopen we dat we een kans maken op deze “New Webshop Award“ en met onze webshop zullen winnen! Ik zou het dan ook super lief vinden als jij ons helpt door op ons te stemmen!
Je kunt via onderstaande link stemmen:


https://www.newwebshopawards.nl/?elected@vote=392776

Dank je wel!


Veel liefs,

Fabienne


32 views0 comments

Recent Posts

See All