top of page

Light & Chunky Signature Hoops!

Updated: Nov 10, 2020


''Mooie Chunky Oorbellen gekocht en ze waren gelukkig niet zwaar''


Veel vrouwen verwachten bij het zien van ring oorbellen dat ze erg zwaar zijn en je bij het dragen zo een hangende oorlel krijgt. Herkenbaar toch? Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor want wij vinden het zelf uiteraard ook erg vervelend (en lelijk). Wij hebben daarom gekeken naar een nieuw ontwerp waar de oorbel niet teveel weegt maar nog net genoeg zodat de oorbel wel mooi blijft hangen.
Wat is het geheim?


Als jij onze Signature Oorbellen al draagt weet je wellicht zelf al het geheim maar het zit hem in de binnenkant van de oorbel die wij hol hebben gelaten. Hierdoor behoud je de mooie vorm maar verlies je dat extra gewicht. Best een ingewikkeld design maar het voelt zoveel beter! De oorbellen zijn hierdoor zo fijn om te dragen want je voelt ze nauwelijks!


 


THE SIGNATURE HOOPS BY ROSMOLINO


Ben je benieuwd welke oorbellen dit speciale & lichte ontwerp hebben? Neem dan een kijkje bij onze Signature Hoops in onze Webshop. Deze oorbellen noemen wij ''Signature'' omdat ze: 1. De everlasting basics zijn en altijd in onze collectie blijven, en 2. Ze dit speciale lichtgewicht ontwerp hebben!"Strong as an Elephant ~ Light as a Butterfly"


Benieuwd? Bekijk onze Signature Hoops nu!

www.rosmolino.com

23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page